Hembesök för ordningsglädje

Skapa ordning hemma hos dig tillsammans med mig

 

Letar du ofta efter nycklar, plånboken, resedokument, elvispen, glömt bort tandläkartiden? Eller köpte du något som du vet finns hemma - men var? Orken inför prylmängden tar slut och en oordning stressar dig. Du behöver fungerande metoder för att förenkla din vardag och ge dig tid att göra det du helst vill.

 

Vi arbetar hemma hos dig enligt en plan efter dina behov och önskemål. För att få ordning i t ex badrum, hall, förråd, köket eller annan plats i hemmet behövs det oftast rensas bland föremålen samt papper och dokument. Du får hjälp med att fatta beslut om vad som ska sparas och vilka saker det är dags att låta gå vidare.

 

Efter önskemål kan du få tips för ett fungerande sopsortering och ett -system.

 

Jag tar hand om de utsorterade föremålen jag kan få in i min bil och om det finns en återvinningsplats i närheten. Jag kan även lämna dina grejer till välgörenhet eller tipsa dig om aktörer som kan hämta dem hemifrån dig.

 

Kunskaperna du får av att arbeta med mig kommer att bli dina verktyg i framtiden.

Du är värd ett hem där du finner lugn och ro och får tid att göra det du helst vill.

 

Ett arbetspass är på minimum 3 h och du kan, vid behov, boka flera arbetspass.

 

Priser


  • Första kontakt 30 min per telefon: online eller träff, kostnadsfritt
  • Hembesök á 3 h minimum: 1425 kr efter RUT, inkl moms
  • Löpande timpris därutöver: 475 kr/h efter RUT, inkl moms
  • Du kan alltid fråga efter offert

Studiecirkel för dig som vill släppa taget om onödiga saker och för fungerande rutiner för ordningsglädje 


 Sluta leta efter saker hemma! Viktiga dokument på säker plats. Endast färska råvaror i kylskåp och skafferi! När hann barnen växa ur sina kläder? När ska resan betalas, sprutan tas?


Vill du förenkla tillvaron genom att ha fungerande ordning hemma för dig och hela familjen? Svårt att veta var och hur du ska börja. Behöver du tydlighet i tidsplanering? Sortera bland papper och dokument; spara eller slänga?


Vill du ha ett hem där du stortrivs och vill bjuda dina vänner på besök eller välkomna vilket spontanbesök när som helst? Oroa dig inte! Delta i en studiecirkel som vägleder dig i hållbar miljö och -ekonomi.

 

Studiecirkeln omfattar fyra träffar: först en informationsträff och därefter fyra möten á 90 minuter. Du kommer att få uppgifter att arbeta med hemmavid mellan mötena. Varje sammankomst har ett tema och en av gångerna handlar om capslookmetod.

 

Efter genomgången cirkel har du en verktygslåda med rutiner och ett tänk för ordning och reda i hemmet. Du får också en första hjälp för att organisera din garderob.

 

Kunskaperna från studiecirkeln ger dig stressfri vardag och frigör tid till det du helst vill göra.


Studiecirkel om ordningsglädje med minst fem deltagare, träff var 14 dag.